Upp och sedan ner...

Det var skidsäsongen... Möjligheten att liftarna öppnar sig för lokalbefolkningen eller för franska turister under februarilovet (vintersemestrar över hela landet i Frankrike) är stängda. Hissarna öppnar inte. Det meddelades på onsdagen när det Den franska turistministern talade vid en videokonferens.

Så om du hade ett hopp om att slinka in i din bil och köra till Frankrike ner till ett fint litet hotell eller en hyrd lägenhet, så är det bara att komma ihåg att ha det goda skicket i bagaget om du vill stå på skidor. För nu finns det bara en väg upp och det är att gå. Och det är jävligt svårt! Det har vi gjort sedan december, då snön började falla. Som tur är är det gott om snö, solen skiner och vi kan hålla humöret ganska högt i en tid då hela världen fortfarande ser väldigt konstig ut.

Imorgon, söndag 24 januari, bör Österrike meddela sin vintersäsong, så håll käft om det ska finnas chans till en skidlift den här säsongen.

Det är dock bara en vecka sedan som vår kära gamla chef Kasper Kallesøe, kunde meddela att den österrikiska delen av Skinetworks och deras hotell kommer att fortsätta att fungera under de kommande säsongerna. Status på vad som ska hända här i Frankrike är fortfarande osäker, men vi kan sedan lite mer, korsa allt vi har, så att det finns en chans att några hotell kan överleva konkursen och kan fortsätta med den anda vi har lärt oss genom de senaste många åren för Nortlander, Danski och Skinetworks!

Vi är så nyfikna, alla ni som följer. Hur har du rest på skidsemestern tidigare? Har corona förändrat hur du vill åka skidor i framtiden? Du kan kommentera nedan så blir vi riktigt glada.

Vad framtiden för oss är fortfarande okänt och vi tar en dag i taget...

Kommentera

SE