Del 2.. Skibumserne der blev forelskede

Som I jo nok kan regne ud, så gik aldrig hver til sit. På trods af Jacobs ønsker om at rejse verden rundt som kok, så var der jo lige en kokkeuddannelse der skulle færdiggøres i Danmark. Jeg (Signe) fik jo derfor slæbt ham med hjem til København, hvor han kunne gøre det færdigt.

Det var dog kun for en kort periode, da Jacob hurtigt besluttede at sæsonlivet ikke var færdigt. Dagen efter han havde fået huen på i december 2013, hoppede Jacob på en bus mod Alpe d’huez i Frankrig. Her havde han fået job på Danski’s Hotel Le Refuge som kok og skulle arbejde frem til april 2014.

I mellemtiden kunne jeg læse Serviceøkonom i København og undvære min såkaldte sæson-kæreste, som nu havde varet et år.

I januar, tager jeg så på en uges ferie ned for at besøge ham… Det blev faktisk starten på endnu en sæson sammen. Ikke mange dage efter jeg var ankommet, var der en af pigerne på hoteller der kom til skade og måtte tage hjem for resten af sæsonen. Der var derfor behov for en ny hotelpersonale. Jeg kendte ”gamet” for sæsonlivet, havde masser af tjener erfaring og kæmpe entusiasme for at arbejde der, så det blev hurtigt besluttet, at jeg kunne blive og arbejde for resten af sæsonen.

På terrassen i Alpe d’huez på Danski Le Refuge, marts 2014.

Efter Alpe d’huez sæsonen 2013/2014, slog vi os så ned sammen i København for at skabe en fremtid sammen. Det var hurtigt gået op for os, at livet som sæson-kærester skulle være mere end det. For på vores 2 års ”kæreste”-dag, fandt Jacob en ring frem og spurgte om det skulle være for evigt. 🙂

Årene gik pludselig stærkt og med et helt år som selvstændige i 2015, hvor vi både drev catering, foodtruck og selskaber samt vandt udbuddet af kantinedriften på mit gamle gymnasium (Virum Gymnasium), så faldt drømmen om flere sæsoner bare længere og længere væk.

Her står vi stolte foran vores foodtruck i 2015.

I august 2016 blev vi mand og kone, året efter kom Noah til verden, jeg skrev Bachelor under min barsel og pludselig havde vi begge fuldtidsjob samt hobbyvirksomhed og en hverdag der bare gik igen og igen og igen….

Det blev så starten på Vores Alpe Eventyr, der så dagens lys og blev til en hemmelig lille Instagram konto i foråret 2019.

Vi håber, at vores sjove anekdote om skibumserne der blev forelskede, har givet dig mere læselyst og fortsat vil følge vores eventyr.

Tak fordi du læste med. 😉 Giv gerne en kommentar med på vejen hvis du har noget på hjerte.

Efterlad et Svar

DK