Hvem er Vores Alpe Eventyr?

Bag Vores Alpe Eventyr, finder du Familien Juul Tietze Bennike.

Vi er en familie med træng til eventyr og en stor kærlighed til de franske alper. Det var nemlig her det hele startede…
Med tre vintersæsonerne i bagagen, valgte vi i februar 2019 og opsige vores faste jobs, for at udleve drømmen om et liv i de franske alper som familie. Eventyret om livet i alperne, fik sin start da vi i november 2019 flyttede til La Rosiere, for at være Hotel Managers for DANSKI og Nortlander’s to klubhoteller i byen.

Grundet Covid-19 blev eventyret sat på pause og vi måtte rejse hjem, alt for tidligt. Hvad der skulle have været første sommersæson sammen i Tignes, blev vendt op og ned. Nu venter en vinter i Alpe d’huez og en ubekendt slutdato.

Følg med i livet som familie i de franske alper og vejen dertil…

I juli 2020, udgav DANSKI en pressemeddelse om os. Læs den her.

Efterlad et Svar

DK